SAVONLINNA OPERA GAMES

561306 337042186377960 1944696217 n

 

Tarjoamme yhteistyökumppaneille näyttävää valtakunnallista ja alueellista näkyvyyttä

 

Joka vuotiseen kolmipäiväiseen esteratsastuksen suurkilpailuun saapuu huippuratsastajia ja -ratsuja kaikkialta Suomesta ja kansainvälisiä ratsukoita myös ulkomailta. Savonlinnassa järjestettävät kilpailut ovat olleet yksi suurimmista ja suosituimmista valtakunnan esteratsastustapahtumista jo vuosien ajan. Mukana on yli 150 ratsastajaa ja 200 hevosta sekä noin 700 huoltajaa, hevosenhoitajaa ja ratsastusfania. Lisäksi tunnelmaa tuomassa on vuosittain kasvava tuhatpäinen kilpailuyleisö.

 

OperaGamesissa ratsastetaan myös kansallinen naisratsukkojen Lady Champion -arvokilpailu sekä kilpailujen nimikkoluokka Prix de OperaGames. Järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Vuohimäen Ratsastuskoulu Oy ja Savonlinnan Ratsastajat ry.

 

Tarjoamme yhteistyökumppaneille valtakunnallisesti ja alueellisesti kohderyhmänsä tehokkaasti tavoittavaa näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Valittavanasi on räätälöityjä ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin, vaihtoehtoina on mm. erikokoiset ulkomainostilat kilpailualueella, yrityksellesi oma mainoseste kilpailukentällä, äänimainokset kuulutuksissa sekä näkyvyys www.operagames.fi -verkkopalvelussa. Loistava tapa näkyä kisapaikalla on luokkasponsorointi, jolloin yrityksellenne nimetään oma kilpailuluokka: ”Prix de Toiminimi Oy”.

 

Luokkasponsori pakettiin sisältyy:

• Äänimainokset kuulutuksissa

• Ulkomainostilaa kilpailupaikalla

• Logo OperaGames.fi-verkkopalvelussa
• 30 kpl kolmen päivän pääsylippuja tapahtumaan ja 2 kpl VIP-lippuja
• Yrityksen edustaja luokan palkintojenjakoon
• Yrityksen logo luokan voittajalle jaettavaan palkintoloimeen

 

Lähde mukaan ja varaa näkyvyytesi huipputapahtumassa!

 

Yhteydenotot:

Kilpailujen pääsihteeri Merja Rautiainen

Puh. 0400 653 630

ratsastuskoulu (at) vuohimaki.com