SAVONLINNA OPERA GAMES

Kilpailijatiedote 2017

 

Tervetuloa Savonlinna OPERAGAMES XXV esteratsastuskilpailuihin 7.-9.7.2017
 
Kilpailupaikan osoite on Vuohimäentie 40, 57600 Savonlinna.

Saapuminen: 

Kilpailupaikalle pääsee valtatie 14:sta Vuohimäen leirintäalue -kylttejä seuraamalla. Leirintäalue ja kilpailupaikka sijaitsevat vierekkäin. 

Hevosautojen vastaanotto on torstaina klo 16–22 välisenä aikana.
Mikäli tulet muuna aikana, ilmoita siitä Merja Rautiaiselle 0400 653 630.

Hevosautot saapuvat kilpailupaikalle Vuohimäentietä pitkin pihaan, purku, peltotietä pitkin Ratsutielle, Pihlajaniementie – Vuohimäentie - Pärnäläntie ja sieltä leirintäalueelle sähköpaikalle. Tyhjät hevosautot menevät Pihlajaniementieltä parkkiin (katso kartta).
Poistuminen samaa reittiä takaisin

Päiväkävijät saapuvat reittiä Pihlajaniementie-Ratsutie vasemmalle päiväparkki-kylttiä seuraten päiväparkkiin Sarin tallin maneesin viereen. Sieltä tullaan kilpailualueelle läheisen maastoratsastusreitin kautta.

Lähitalleilta saapuvat ratsukot tulevat kilpailualueelle läheisen maastoratsastusreitin kautta.

Hevosautot, joissa on majoittuvia hevosia:

Hevosauton parkkipaikka ja kulkureitti on sovittava erikseen Merja Rautiaisen kanssa 0400 653 630.

Karsinat: 

Jabat ovat sijoitettu maneesin viereen ja pellolle. Niissä on turvekuivitus. Jabat ovat neljän hevosen solujaboja, lisäksi meillä on 24 yksittäistä vanerijabaa. Hevosia majoittuu myös Vuohimäen talliin. Hevosen kirjat jätetään siivouspantiksi kansliaan. Pantin saa takaisin kansliasta tyhjennettyä ja tarkastettua jabaa vastaan. Siivoamattomasta jabasta peritään 50 €. Jaba-alue on valvottu ja suljettu klo 22-06 pe-la ja la-su välisinä öinä. Tuo mukanasi omat karsinan siivousvälineet.

Kuivitus:

Jaboissa on turvekuivitus, tallissa purut. Lisäkuivikkeet ovat maksullisia 20 €/turvepaali ja 20 €/purupaali. Osto tallimestareilta (Reeta Kosonen 050 409 2596 ja Laura Kokkonen 050 305 2025), ei tarvitse tilata etukäteen. Purua ei saa laittaa peltojaboihin.

Heinät:

Heinää on myytävänä 5 €/paali. Osto tallimestareilta (Reeta Kosonen 050 409 2596 ja Laura Kokkonen 050 305 2025), ei tarvitse tilata etukäteen.

Pesupaikka:

Pesupaikka on tarkoitettu hevosen nopeaan pesuun, ei jalkojen kylmetykseen. Tällä tavoin vältetään ruuhkautuminen.

Käsihevosalue:

Käsihevoalue on peltoa kiertävä lenkki.

Verryttely:

Verryttelyssä saa olla korkeintaan 10 ratsukkoa kerrallaan. Sileän verryttely ratsastetaan maneesissa. Torstaina verryttelykenttä suljetaan klo 20.00

Turvallisuus:

Koirat on pidettävä kytkettyinä sekä kilpailualueella ja leirintäalueella. Kilpailualueella on noudatettava järjestäjien antamia ohjeita.

Palkintojenjako:

Kuusi parasta kutsutaan palkintojen jakoon. Palkintojenjakoon tullaan ratsain. Voittaja valokuvataan. Racing-luokissa kaikki voittajat saapuvat palkintojenjakoon, palkintoloimi arvotaan ja tämä ratsukko valokuvataan.

Kanslia:        

Avoinna to 19-21 ja kilpailupäivinä tuntia ennen kilpailujen alkua ja tunti kilpailujen päätyttyä.
Kanslian puhelinnumero on 050 521 6078.
Mahdolliset luokanvaihdot ja jälki-ilmoittautumiset on ilmoitettava edellisenä iltana kanslian aukioloaikana tai torstaihin saakka ratsastuskoulun sähköpostiin. Emme lue ratsastuskoulun sähköpostia kisojen aikana.

Saunat:

Leirintäalueen saunat ovat käytössä pe ja la 19-22.

Illanvietto:

Perjantaina karaoke ja hyvää ruokaa (15 €) klo 21.00 alkaen. Ilmoittautumiset perjantainan klo 14 mennessä Play off -teltalla tai tekstiviestillä Merja Rautiainen 0400 563 530. 

Tervetuloa kilpailemaan!