SAVONLINNA OPERA GAMES

487232 337115809703931 1463646969 n

 

Arvostelumenetelmät:

 

Arvostelumenetelmä A.1.

 

Ratsukot, jotka ovat saavuttaneet perusradalta tai uusinnasta saman virhepistemäärän, ovat tasavertaisia. Arvostelumenetelmä sallii korkeintaan kaksi uusintaa (vain virhepisteet huomioidaan).

 

Arvostelumenetelmä A.2.

 

Ratsukot, jotka ovat saavuttaneet perusradalta saman virhepistemäärän, sijoittuvat aikojen perusteella. Arvostelumenetelmä sallii niiden ratsukoiden kesken, joilla on alin virhepistemäärä ja sama aika, korkeintaan yhden uusinnan, jossa jälleen ratkaisevat virhepisteet ja aika.

 

Arvostelumenetelmä AM5

 

Perusradalla pienimmän virhepistemäärän saavuttaneet ratsukot uusivat. Uusinnassa paremmuuden ratkaisevat virhepisteet ja aika. Muut ratsukot sijoittuvat perusradan virhepisteiden ja ajan perusteella.

 

Arvostelumenetelmä AM5.2

Perusradan virheittä suorittaneet ratsukot ratsastavat välittömästi perusradan perään uusinnan. Uusinnassa paremmuuden ratkaisevat virhepisteet ja aika. Muut ratsukot sijoittuvat perusradan virhepisteiden ja ajan perusteella.

 

Arvostelumenetelmä 367.1.

 

Kilpailu kahdessa vaiheessa. Ensimmäisen vaiheen virheittä suorittanut ratsukko jatkaa suoraan toiseen vaiheeseen. Sijoitus määräytyy virhepisteiden ja ajan perusteella.