SAVONLINNA OPERA GAMES

Kilpailijatiedote 2016

 

Savonlinna OperaGames XXIV 8.-10.7.2016

Tervetuloa kilpailemaan Vuohimäen Ratsastuskeskukseen.

Kilpailupaikan osoite on Vuohimäentie 40, 57600 Savonlinna.

Huomio! Sunnuntain luokat ratsastetaan järjestyksessä: 11, 12, 15, 13 ja 14

Saapuminen:
Kilpailupaikalle pääsee valtatie 14:sta Vuohimäen leirintäalue-kylttejä seuraamalla. Leirintäalue ja kilpailupaikka sijaitsevat vierekkäin. Hevosautojen vastaanotto on torstaina klo 16 – 22 välisenä aikana. Pellon jaba-alueen portti on suljettu muulloin. 
Mikäli tulet muuna aikana, ilmoita siitä Merja Rautiaiselle 0400-653 630. Hevosautot saapuvat kilpailupaikalle Vuohimäentietä pitkin pihaan, purku, peltotietä pitkin Ratsutielle, Pihlajaniementie – Vuohimäentie - Pärnäläntie ja sieltä uudesta portista leirintäalueelle sähköpaikalle. Tyhjät hevosautot menevät Pihlajaniementieltä parkkiin (katso kartta). Poistuminen samaa reittiä takaisin Päiväkävijät käyttävät samaa reittiä.
 Lähitalleilta saapuvat ratsukot tulevat kilpailualueelle läheisen maastoratsastusreitin kautta. 


Hevosautot, joissa on majoittuvia hevosia:
Hevosauton parkkipaikka ja kulkureitti on sovittava erikseen Merja Rautiaisen kanssa 0400-653 630. 


Sähköpaikat autoille:

Sähköpaikan leirintäalueelta saa käyttöön torstaina klo 16 jälkeen. Leirintäalueella majoittuvat täyttävät 
majoittumislomakkeen, joka palautetaan leirintäalueen vastaanottoon. 


Turvallisuus: 

Koirat on pidettävä kytkettyinä sekä kilpailualueella ja leirintäalueella. Kilpailualueella on noudatettava järjestäjien antamia ohjeita. 


Karsinat:

Jabat ovat sijoitettu maneesin viereen ja pellolle. Niissä on turvekuivitus. Jabat ovat neljän hevosen solujaboja, lisäksi meillä on 24 yksittäistä vanerijabaa. Hevosia majoittuu myös Vuohimäen talliin. Hevosen kirjat jätetään siivouspantiksi kansliaan. Pantin saa takaisin kansliasta tyhjennettyä ja tarkastettua jabaa vastaan. Siivoamattomasta jabasta peritään 50 €. Jaba-alue on valvottu ja suljettu klo 22- 6 pe-la ja la-su välisinä öinä. Tuo mukanasi omat karsinan siivousvälineet.

Kuivitus:
Jaboissa on turvekuivitus, tallissa purut. Lisäkuivikkeet ovat maksullisia 15€/turvepaali ja 15€/purupaali. Osto tallimestareilta (Reeta Kosonen 050-4092596 ja Laura Kokkonen 050-3052025), ei tarvitse tilata etukäteen.

Heinät:
Heinää on myytävänä 5€/paali. Osto tallimestareilta, ei tarvitse tilata etukäteen.

Pesupaikka:
Pesupaikka on tarkoitettu hevosen nopeaan pesuun - ei jalkojen kylmetykseen. Tällä tavoin vältetään ruuhkautuminen.

Verryttely:
Verryttelyssä saa olla korkeintaan 10 ratsukkoa kerrallaan. Sileä verryttely ratsastetaan maneesissa. Torstaina verryttelykenttä suljetaan klo 20.00

Palkintojenjako:
Kuusi parasta kutsutaan palkintojen jakoon. Palkintojenjakoon tullaan ratsain. Voittaja valokuvataan. Racing- luokissa kaikki voittajat saapuvat palkintojenjakoon, palkintoloimi arvotaan ja tämä ratsukko valokuvataan.

Kanslia:
Avoinna to 19-21 ja kilpailupäivinä tuntia ennen kilpailujen alkua ja tunti kilpailujen päätyttyä. Kanslian puhelinnumero on 050-521 6078.

Mahdolliset luokanvaihdot ja jälki-ilmoittautumiset on ilmoitettava edellisenä iltana kanslian aukioloaikana.
Emme lue ratsastuskoulun sähköpostia kisojen aikana.

Tervetuloa kisaamaan!