SAVONLINNA OPERA GAMES

11540849 964609660226034 7179810620100555264 n   Huvila1 11-1024x680

OperaGames-tarjouksena kilpailuväelle:

Panimoravintola Huvilan Panimoklubissa
Perjantaina 8.7. klo 21
Jukka Poika & Dj. Stormy

Liput OperaGames-hintaan 10 €

Lippu ostettava ennakkoon kilpailujärjestäjältä.
Hinta sisältää lipun keikalle sekä meno- ja paluukyydin Vuohimäestä Huvilalle ja takaisin Vuohimäkeen.

 

Rentoudu kisapäivän päätteeksi nauttien hyvästä musiikista Jukka Pojan tahtiin, paikallisen panimoravintolan maittavista antimista ja Savonlinnan kesästä parhaimmillaan!

Kilpailupaikalta Vuohimäestä järjestetään bussikyyditys Huvilalle klo 21. Paluukyyti takaisin Vuohimäkeen myöhemmin sovittuna aikana. Voit palata yhteiskyydityksellä takaisin kisapaikalle tai jatkaa iltaa Savonlinnan kesäyössä nauttien pittoreskin oopperakaupungin ainutlaatuisesta kansainvälisestä tunnelmasta.

Tunnelmallinen Panimoravintola Huvila sijaitsee paraatipaikalla keskellä kauneinta järvisuomalaista maisemaa aivan veden äärellä mutta vain kivenheiton päässä Savonlinnan ydinkeskustasta. Huvilan 200-paikkaiselta terassilta on esteetön näköala kesäiselle Saimaalle, Savonlinnan torille ja matkustajasatamaan ja vilahtaapa Olavinlinnan tornitkin kuvassa.

Huvila tarjoaa ammattitaidolla ja suurella sydämellä valmistettua lähiruokaa- ja juomaa. Oluet valmistetaan käsityönä omassa panimossa. Huvilan panimon esikuvana on ollut brittiläinen pintahiivapanimokoulukunta. Toki mukaan mahtuu myös Ale-makuja Belgiasta ja Saksasta. Hanasta löytyy kuusi Huvilan panimon tuotetta: viisi olutta ja yksi siideri. Näitä kannattaa ehdottomasti testata!

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi hyvissä ajoin!
Sitovat ilmoittautumiset 30.6. mennessä.

Lisätiedot ja varaukset:
puh. 0400 653 630
tai Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Tervetuloa Savonlinnaan!