SAVONLINNA OPERA GAMES

IMG 0394

 

Savonlinna OperaGames hellii kilpailijoita muhkeilla palkinnoilla – jaossa 5 000 euron luokkapalkinto!

Savonlinna OperaGames esteratsastuksen tähtikilpailu ratsastetaan taas tänä vuonna tuttuun tapaan heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.–6.7. Savonlinnassa Vuohimäen Ratsastuskeskuksessa.

Jo viime vuonna muhkealla pääpalkinnollaan kohauttanut OperaGames ei petä tänäkään vuonna. Jo 22. kertaa peräkkäin ratsastettava Prix de Twydil ja Hevosklinikka Elwet Oy XXII OperaGames -luokan voittaja nettoaa tililleen huikean 5 000 euron palkinnon. Kilpailujen nimikkoluokka ratsastetaan 140 cm tasolla lauantain iltapäivässä – luvassa on hurja taisto kesän suurimmasta yksittäisestä rahapalkinnosta!
 
OperaGames-viikonlopun aikana ratsastetaan 18 luokkaa, jossa ovat mukana myös LähiTapiola Grand Prix -sarjan ja nuorten ratsastajien Future Challenge -sarjan 3. osakilpailut sekä nuorten hevosten Racing Trophy -sarjan 5. osakilpailu. Myös OperaGamesien tavaramerkki vain naisille avoin Prix de R-Steel XII LadyChampion ratsastetaan perjantain pääluokkana 130 cm korkeudella.

Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna kilpailussa on mukana alueluokkia 100-120 cm tasolla. Näin myös aluetason ratsukot pääsevät nauttimaan tähtikilpailuiden tunnelmasta ja kisaamaan tasokkaalla OperaGames-kilpakentällä kaikkina kolmena kilpapäivänä.

Eivätkä hyvät palkinnot jää pelkästään OG-luokan varaan. OperaGames-viikonlopun parhaille ratsukoille on luvassa palkintoja kolmessa eri kategoriassa. Kansallisten luokkien paras ratsukko saa Horse and Houndin lahjoittaman hienon John Whitaker -nahkasatulan ja nuorten sekä alueluokkien menestyneimmät saavat kotiinviemisekseen laadukkaat John Whitaker -nahkasuitset.

Myös kilpailijoiden, katsojien ja muiden kisavieraiden viihtyvyyteen on tänä vuonna panostettu entisestään. Muun muassa ruokahuolto ja tarjoilut on ulkoistettu ja ne hoidetaan keskitetysti paikallisen catering-yrityksen Savon Mafian toimesta, kilpailualueelle tuodaan myös ravintolapalvelut A-oikeuksin. Lisäksi viihdyttävää iltaohjelmaa on tarjolla sekä perjantai- että lauantai-iltana. Luvassa on siis tälläkin saralla uudistuksen tuulia.