SAVONLINNA OPERA GAMES

Kilpailijatiedote 2013

 

Tervetuloa Savonlinna OperaGames XXII kilpailuihin 4.-6.7.2014

Vuohimäen Ratsastuskeskukseen on tulossa 288 ratsukkoa, joten kilpailujen sujumisen kannalta on ehdottomasti noudatettava järjestäjien antamia ohjeita.

Ajo-ohje:

Kilpailupaikalle pääsee valtatie 14:sta Vuohimäen leirintäalue- kylttejä seuraamalla. Leirintäalue ja kilpailupaikka sijaitsevat vierekkäin.

Sähköpaikan leirintäalueelta varanneet hevosautot:

Jos hevonen majoittuu maneesin vieressä olevaan jabaan tai talliin, purku ja lastaus tehdään tallin pihassa. Nämä hevosautot saapuvat kilpailupaikalle Vuohimäentietä pitkin pihaan ja siitä edelleen leirintäalueelle sähköpaikalle.

Jos hevonen majoittuu pellolla olevaan jabaan, purku ja lastaus tehdään peltotiellä. Nämä hevosautot saapuvat kilpailupaikalle reittiä Pihlajaniementie-Ratsutie-käännös oikealle pellolle ja siitä pihan kautta leirintäalueelle sähköpaikalle.

Hevoset, jotka tulevat kilpailuun päiväksi eivätkä majoitu kilpailualueella:

Autot saapuvat reittiä Pihlajaniementie - Ratsutie- vasemmalle päiväparkki-kylttiä seuraten päiväparkkiin.

Hevosautot, joissa majoittuvia hevosia:

Hevosauton parkkipaikka on sovittu erikseen Merja Rautiaisen kanssa.

Hevosten lastaus kilpailujen jälkeen:

Hevosautot, jotka hakevat pellolla majoittuvia hevosia, ajavat Vuohimäentien kautta Ratsutielle ja eteenpäin pellolle, pihan kautta Vuohimäentielle. Hevosautot, jotka hakevat maneesin viereen majoittuneita hevosia, voivat ajaa suoraan tallin pihaan.

Trailerit ja hevosautot, joissa ei majoituta:

Viedään Pärnäläntien yläparkkin. Niitä ei voida sijoittaa tilanpuutteen vuoksi tallialueelle.

Saapuminen:

Torstaina klo 15 – 22 välisenä aikana. Mikäli tulet muuna aikana, ilmoita siitä meille.

Sähköpaikat autoille:

Sähköpaikan leirintäalueelta saa käyttöön torstaina klo 15 jälkeen. Leirintäalueella majoittuvat täyttävät majoittumislomakkeen, joka palautetaan kansliaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Turvallisuus:

Koirat on pidettävä kytkettyinä sekä kilpailualueella ja leirintäalueella. Kilpailualueella on noudatettava järjestäjien antamia ohjeita.

Hevostarkastus:

LähiTapiola Future Challenge-luokan hevosille suoritetaan hevostarkastus maneesissa lauantaina 5.7.2014 klo 14. LähiTapiola Grand Prix-luokan hevosille suoritetaan hevostarkastus maneesissa sunnuntaina 6.7.2014 klo 12.00. Kaikkia hevosia pyydetään tulemaan ajoissa paikalle tarkastuksen sujuvuuden vuoksi.

Lehdistötilaisuus:

LähiTapiola GP ja LähiTapiola Future Challenge luokan 3 parasta ratsastajaa kutsutaan lehdistötilaisuuteen heti palkintojenjaon jälkeen.

Karsinat:

Jabat ovat sijoitettu maneesin viereen ja pellolle. Niissä on turvekuivitus. Jabat ovat neljän hevosen solujaboja, lisäksi meillä on 50 yksittäistä vanerijabaa. Hevosia majoittuu myös Vuohimäen talliin. Hevosen kirjat jätetään siivouspantiksi kansliaan. Pantin saa takaisin kansliasta tyhjennettyä ja tarkastettua jabaa vastaan. Siivoamattomasta jabasta peritään 50 €. Jaba-alue on valvottu ja suljettu klo 22- 6 pe-la ja la-su välisinä öinä. Tuo mukanasi omat karsinan siivousvälineet.

Kuivitus:

Jabamaksuun sisältyy yksi turvepaali. Lisäkuivikkeet ovat maksullisia 15€/turvepaali ja 10€/purupaali. Niitä voi ostaa käteisellä Merja Rautiaiselta.

Heinät:

Heinää ei ole myytävänä.

Pesupaikka:

Pesupaikka on tarkoitettu hevosen nopeaan pesuun - ei jalkojen kylmetykseen. Tällä tavoin vältetään ruuhkautuminen.

Palkintojenjako:

Kuusi parasta kutsutaan palkintojen jakoon. Palkintojenjakoon tullaan ratsain. Voittaja valokuvataan. Racing- luokissa kaikki voittajat saapuvat palkintojenjakoon, palkintoloimi arvotaan ja tämä ratsukko valokuvataan.

Kanslia:

Avoinna to 19-21 ja kilpailupäivinä tuntia ennen kilpailujen alkua ja tunti kilpailujen päätyttyä

Kanslian puhelinnumero on 050-521 6078. Mahdolliset luokanvaihdot ja jälki-ilmoittautumiset on ilmoitettava edellisenä iltana kanslian aukioloaikana. Emme lue ratsastuskoulun sähköpostia kisojen aikana.

Saunat:

Saunat ovat varatut pe ja la 19-22.

Muista myös:

After Ride Party perjantaina ja lauantaina, tule mukaan. Maksu kahvilakioskiin viimeistään klo 19 .

Tervetuloa kisaamaan!