Ensi kesänä OperaGameseissa kisataan jälleen autosta

Jos Savonlinna on kesäkaupunki vailla vertaa, niin vailla vertaansa ovat myös palkinnot ensi kesän OperaGames-esteratsastuskilpailuissa, jotka järjestetään jo 29. kerran Vuohimäen Ratsastuskeskuksessa. 

Tänä vuonna OperaGamesit kilpaillaan 9.-11.7. Kilpailuviikonlopun kokokohtana tulee olemaan Savonlinna Special presented by Rinta-Jouppi.com -kilpailusarja, joka huipentuu sunnuntaina 11.7. kun kilpailusarjan voittajaratsukolle luovutetaan tuliterä KIA Rio -henkilöauto.

Kilpailusarja on Suomessa ennennäkemätön, sillä kilpailu käydään 110 cm -tasosta 140 cm -tasoon. Auton voi voittaa kuka tahansa myös Suomen kärkiporukan ulkopuolelta. Kilpailusarjan ensimmäiset warm-up-luokat tullaan ratsastamaan jo 30.5. Vuohimäessä ratsastettavissa kilpailuissa.

Tutustu kilpailusarjan sääntöihin tästä.

Katri TiainenEnsi kesänä OperaGameseissa kisataan jälleen autosta