Tervetuloa OperaGameseihin 19.-21.7.2019!

Savonlinna OperaGames -esteratsastuskilpailut ratsastetaan tänä vuonna jo 27. kerran Vuohimäen ratsastuskeskuksessa. Vuosien mittaan kilpailuista on tullut perinteikäs osa Suomen kansallista esteratsastuskesää ja oopperakaupunki Savonlinnan tapahtumakattausta.

Kilpailutapahtumaa kehitetään vuosi vuodelta vastaamaan paremmin niin kilpailijoiden kuin yleisönkin tarpeita. Viime vuosina mm. kilpailuareenaa on laajennettu mittavasti. Tänä vuonna panostukset ovat kohdistuneet tilapäistallialueen pohjan parantamiseen.

Perinteitä kunnioittaen OperaGamesien pääluokkana ratsastetaan kilpailujen nimikkoluokka Prix de RTV-Yhtymä XXVII OperaGames 140 cm korkeudella sekä nuorten ratsastajien LähiTapiola Future Challenge sarjan osakilpailu, joka hypätään 135 + 140 cm korkeudella. Kilpailuissa on myös Racing Trophy luokkia nuorille hevosille sekä kaikille avoimia luokkia tasolla 90 – 140 cm. Viikonlopun aikana ratsastetaan yhteensä 17 luokkaa.

OperaGamesit ovat myös ITIS Yhdessä paricup osakilpailu. Kilpailuissa on tarjolla myös bonuspaikkoja Helsinki International Horse Show:n Amateur Tourille.

Kilpailujen ratamestarina toimii Aki Ylänne, kilpailunjohtajana Eevi-Pirre Rautiainen ja puheenjohtajatuomarina Matti Karkkolainen.

Tapahtumassa on laaja ja monipuolinen Expo-alue, jossa on esillä paljon ratsastus- ja hevostuotteita ja -tarvikkeita niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vuohimäen Ratsastuskoulu Oy ja Savonlinnan Ratsastajat ry.

Tervetuloa kilpailemaan tai katsomoon nauttimaan kesäviikonlopusta hevosurheilun pariin!

Katri TiainenTervetuloa OperaGameseihin 19.-21.7.2019!